ladda ner Hemligheter på Sandpiper Way pdf epub

ladda ner Hemligheter på Sandpiper Way pdf epub

Hemligheter på Sandpiper Way

  • Siffra: 824041336401154
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.9/5 (Votes: 2294)
  • Paperback : 100 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Hemligheter på Sandpiper Way Kära läsare!

Jag vill berätta något för dig, men säg det inte till någon. Jag tror att min man, Dave, har en affär. Jag hittade ett örhänge i hans ficka som inte är mitt. Dessutom kan jag inte låta bli att tänka på den gamla damen som nyligen gick bort och som blev bestulen på alla sina smycken. Dave besökte henne nämligen ofta och det finns folk i staden som misstänker att han har något med stölden att göra.

Du förstår, Dave är inte bara präst, han är en god människa. Jag kan inte tro att han är skyldig till något, men varför vill han inte berätta var han håller hus om kvällarna?

Kära läsare, jag skulle gärna vilja veta vad du tror. Och så vill jag berätta om våra andra vänner i Cedar Cove, som sheriffen Troy Davis till exempel. Hans tonårskärlek, Faith Beckwith, flyttade nyligen till stan! Så kom och hälsa på och drick en kopp te med mig.

Emily

Relaterade böcker